T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ADANA / ÇUKUROVA - Kabasakal Şehit Selçuk Beki İlkokulu

Kabasakal Şehit Selçuk Beki İlkokulu

Telefon
03222568925
Belgegeçer
3222568925
WEB
https://kssbi.meb.k12.tr
Adres
Kabasakal Mah. Çukurova/ Adana
Vizyon
Atatürk ilke ve inkılâplarını benimsemiş, milli ve insani değerlerle donanmış, spor alanlarının yer aldığı, tam donanımlı dersliklerinde, ülkesini ve insanını seven, hoşgörü sahibi, çevresiyle sağlıklı ilişkiler kurabilen, yapıcı, yaratıcı, araştırmacı ve üretken bireylerin topluma kazandırıldığı ve onların kendini her alanda güvende hissettikleri ve mutlu oldukları bir okul olmaktır.
Misyon
Atatürk ilke ve inkılâplarına bağlı, çevresi ile etkili iletişim kurabilen, bilimsel düşünceye, milli ve manevi değerlere sahip, öz güveni gelişmiş, birlikte iş görme alışkanlığı kazanmış, insan haklarına saygılı, beden, zihin, ahlâk, ruh ve duygu bakımlarından sağlıklı şekilde gelişmiş bir kişiliğe ve karaktere sahip, ilgi, istidat ve kabiliyetlerini geliştirerek hayata, bir üst eğitim kurumuna hazırlamaktır.
Başarılar
Bugüne kadar pek çok öğrencimiz Anadolu Lisesine ve Üniversiteye girmiştir.Sportif olarak da derecelerimiz mevcuttur.Ayrıca 2010 yılında Toplam Kalite Yönetimi yarışmasında İlçe 3. sü ,İl 5.si olmuştur.
Öğretmen :9
Öğrenci :104
Derslik :5
Kütüphane :1
Kütüphane Kitap Sayısı :1445
Öğretim Şekli :NORMAL
Saatler
08.50-13.50
Isınma
KLİMA
Bağlantı
ADSL
Yabancı Dil
İngilizce
Ulaşım
BELEDİYE OTOBÜSÜ VE ŞEHİR İÇİ DOLMUŞLARI
Servis Bilgisi
Servis var.
Yerleşim Yeri
KÖY
İl/İlçe Merkezine Uzaklık
2 KM
Kontenjan Bilgileri
Sportif Etkinlikler
Bilimsel Etkinlikler
Proje Çalışmaları
Yazdır